Bilder på en galen Anna på jobbet

Idag var det semelverkstad på jobbet. Jag var aningen trött, vilket syns på bilderna... Ser helt galen ut på varenda en. Men det bjuder jag på!






Jag skrattade så mycket så tårarna sprutade!


God natt!

Stegräknare

Letade efter ett hänglås i förra veckan och då hittade jag min stegräknare (men inget lås). Så nu har jag haft den på i en vecka. Och om jag får säga det själv så tycker jag att jag har gått på riktigt bra, om man bortser från helgen. Jag har den bara på mig när jag inte är hemma, därav 0 steg på söndagen då jag inte gick ut nåt.

Tis 14/2: 15 103 steg
Ons 15/2: 17 686 steg
Tors 16/2: 18 168 steg
Fre 17/2: 17 250 steg
Lör 18/2: 4921 steg
Sön 19/2: inga steg
Mån20/2: 17 637 steg

Nä, dags att dra till jobbet!
Ha en bra dag.

Veckorna rullar på...

Behöver jag berättta att jag förlorade när jag spelade bowling i förra veckan... :P Men vad gör väl det, hade roligt!








Blomman jag fick av min gubbe på alla hjärtans dag <3


Och tulpanerna som han fick av mig.


Snart, jag är så trött! Har nu gått upp "tidigt" i fyra dagar och jag hade hoppats att jag skulle vänja mig snabbare, men ICKE! Jag hoppas på att det ska gå bättre nästa vecka...hoppas at tjag kan börja somna i tid på kvällarna också. Anledningen till att jag måste masa mig upp på mornarna är ju att jag börjat jobba igen. Jobbar på en lunchrestaurang i Kista (i anslutning till KTH och SU), nått helt nytt för mig. Så det är mycket som jag ska försöka lära mig och komma ihåg, så jag är jäkligt trött i skallen också. Men det blir nog bra. Har gått dubbelt i början av veckan men idag så ska jag klara mig själv! Men tjejen som jag gått dubbelt med kommer imorgon igen så då kan vi gå igenom saker som kanske är osäkra idag.
Oj, dags att gå. Enligt termomentern så är det -13 ute så jag måste nog leta rätt på ett par långkallingar.
Ha en bra dag!

Fick en fin blomma igår!

Av min kära make <3 Han fick en buket med vackra, röda tulpaner av mig. SKulle lägga upp bilder, men hinner inte fixa det nu på morgonen. Jag har inte riktigt vant mig vid att gå upp på mornarna igen så allt blir lite stressigt...
Men kanske senare.

Grattis pappa på födelsedagen!

Sitter och försöker lösa melodikrysset, går helt okej men inte superbra. Men det brukar ju lösa sig, antingen själv eller när jag pratar med mamma (ungefär i halvtid och resten av krysset) eller när vi brukar ha trepartssamtal med morfar.

Annars så ska jag och mannen till pappsen idag. Han fyller nämligen år idag så vi ska dit och fika.

Spännande saker händer!

Nästa vecka, på måndag klockan 09:00 börjar en ny del av mitt liv. Så nu är jag på väg mot nya utmaningar här i livet och ser fram emot det!

Ikväll så ska jag spela bowling

Inte min bästa gren, men brukar vara riktigt skoj!

Porterstek med hasselbackspotatis, sås och grönsaker!

Yupp, det blev en porterstek igår. Tydligen så säljer dom porteröl på coopen!












Första gången som min järngryta kom till användning! Eller första gången hos mig, den kommer från gammelgammelfarmor har jag för mig... Bra blev det i alla fall. Så det blev en riktig söndagsmiddag!

Mamma kommer på söndagsmiddag

Och vad passar väl bättre än stek, sås och potatis! Vi tänkte försöka oss på en variant av porterstek. Anledningen till tt det blir en variant är att vi inte har nån porter (som är ett mörkt överjäst öl, vilket vi inte visste utan mamma googlade fram). Så det blir ett eget hopkok med nån mörk ölsort. Sen är planen hasselbackspotatis och god sås gjord på vätskan som steken kokat i och grädde =)
Vem vet, kanske återkommer med en bild idag eller imorgon!

Ha det bra i kylan.

Lite bilder...

Efter att ha tröttnat på att springa runt och leta efter räkningarna i slutet på varje månad så har jag nu köpt en räkningshållare!


Frukost/lunchen häromdagen, Smoothie och ostomelett




Trevlig helg!


Tråkigt tråkigt tråkigt

tråkigt! Vet inte vad jag ska skriva, tänka, göra, orka......

RSS 2.0