Amaryllisar











Haha, skadeglädje är den ända sanna glädjen som mamma brukar säga!


Gårdagens löpsedel! Hur tänkte dom nu?


Biodags

Japp, nu har jag äntligen lyckats övertalat gubben min om att vi ska gå på bio igen!
Skyfall (senaste Bondfilmen) står på kvällens schema. Var ju ett tag sen den hade premiär, men det var väl nog den ända av filmerna som går i Vällingby en kväll som denna som intresserade R. Så Bond fick det bli.
 
God fortsättning på er alla förresten! Julen har varit trevlig, som vanligt.Fick många bra julklappar och har idag fyndat en del på rean. Är skönt att få sova på mornarna och umgås med mannen (som är ledig en hel vecka).
Har lite bilder från de senaste dagarna, ska försöka dela med mig av dem nångång snart =)

Nu är det inte långt kvar!


Årets andra lussebak


Fick jättefina amaryllisar av mamma i namnsdagspresent!


Vinter


Saffransskorporna!


Sådärja, saffranspäron fixade!


Plötsligt händer det! Inte drömmvinsten på lotto, men jag vann!


Födelsedagsfika!

Idag har vi haft lite fika här hemma för min man som fyller år imorgon. Bland annat så var ju min minsta kusin här.Hon och gubben min fyller år på samma dag. Så imorgon blir hon 1år ♡

Bakandet fortsätter

Har bakat det sista inför gubbens födelsedagsfika nu på kvällen. Det blev små, mjuka saffranskakor med mandelmassa och mandelmusslor. Planen för musslorna är att de ska serveras med saffransgrädde och rårörda blåbär imorgon!

Bandy i fredags


Decembers goda gärning

Måste tipsa er alla om en sida! http://halsdukskalendern.blogg.se
Det är en gammal kollega till mig som förra året var med och startade det här. Varje dag mellan1-24december lägger de ut en egenstickad halsduk för alla att buda på. För varje såld halsduk så behåller de 10kr för materialkostnader och resten doneras till Stockholms stadsmission. En halsduk väger inte mycket och är lätt att posta, så alla i hela landet borde ta en titt och buda på en halsduk till förmån för Stockholms hemlösa!

Vintern är här på riktigt!


Årets peppisbak


RSS 2.0