sommar, semester

och långt mellan inläggen! Men det är ju som det är den här tiden på året! Åkte hem från landet i söndags, åkte Ålandsbåt mån-tis och nu idag så åker jag tillbaks till landet. Eller jag åker först till Nynäshamn där mamma, morfar och mormor möter upp för lunch och strosande (och kanske några mindre inköp :P ). Sen åker vi tillbaks till landet =)

Svårt att greppa att jag ska börja jobba på måndag... Har ju ett bra jobb som gör att jag kommer kunna vara ute mycket om det är fint väder och det finns alltid nått man kan hitta på!

Hoppas att ni alla har det bra där ute!

Kram A


Hemma!

Skönt på ett sätt, men jättetråkigt på ett annat! Vi kom hem nån gång mitt i natten, allt flöt på bra, även om det var lite turbulens uppe i luften några gånger. Vi hade med oss 69kg bagage hem!!! 9 mer än vad vi fick ha (hade 10kg extra). Men det blir lätt tungt när man tar med sig couscous, olivolja, harrissa, kryddor, oliver, mloukhiya, henna..........
Idag har jag varit på IKEA en sväng med mamma, mormor och morfar. Sen en sväng förbi centrum och mataffären innan mamma och jag gick hem hit för middag och genomgång av alla foton från de senaste 2 veckorna och våra inköp :P

Imorgon drar jag vidare till landet. Gubbens semester är ju slut och han jobbar ju redan i dag så det blir bara jag som åker. Eller mamma, mormor och morfar är ju i stan och ska åka ut så jag får åka bil! Jag blir nog borta till på söndag. Ska ju åka på kryssning mån-tis nästa vecka. Farmor och farfar bjuder för att fira sin 50-åriga bröllpsdag. Så det blir dom, jag och R, pappa, hans fru och mina systrar, faster och hennes man och barn.

Mimmi, världens bästa Mimmi har varit här och vattnat blommorna när vi var borta. Men hon har gjort mer än så, mycket mer. Hon har städat! Vilken underbar överraskning att komma hem till =) Tur att jag har med mig en liten present till henne från Tunisien!


Jag har klippt mig förresten. Blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig eller sagt, men ser nog bra ut ändå. JAg är ju svettig som tusan på typ alla bilder, men vad ska man göra, det var ju tokigt varmt dyngnet runt



Visst var han snygg min gubbe i sin nya kostym! Men nån av oss måste lära sig att göra en ordentligt slipsknut :P



Jag har ju mängder av bilder från svägerskans bröllopsgrejer och på familjen och när svågern gifte sig/skrev äktenskapskontrakt med sin tjej och lite annat. Men det får bli senare. Nu ska jag packa en väska med lite kläder för en vecka på landet!

Vi hörs!

/A

Tunisien

Vi är ju nere i Tubnisien som jag antar att alla vet. Det här är dock första gången vi är på ett internetcafé. Dagarna har flugit förbi i en väldans fart! De första 8 dagarna var vi hos familjen varje dag, hela dagarna och halva nätterna :P Eller det är inte  hela sanningen utan har varit runt lite på Hamam, letat ring och saker kläder till svärfar och svärmor, varit på salongen med Afef, fixat harcous (eller hur det nu kan tänkas stavas), vaxat och plockat ögonbrynen.... Det har varit ett evig farande ibland. Har tagit en del bilder, som vanligt! Men har bara lyckats få en bild på mig och habibi tillsammans... Det märks inte på honom men det är över 40 grader i skuggan nästan varje dag och på nätterna ligger det kvar på närmare 30 vissa dagar. Jag svettas som en gris!!! Att ligga i solen är nästan otänkbart, men så klart har jag försökt ett par gånger. Den här veckan är ju "semesterveckan" så vi har faktiskt varit på stranden och vid poolen =)


Nä, nu får det räcka! Jag är helt slut, men får se  när gubben och hans 3 kompisar tycker att det räcker så jag får åka tillbaks till hotellet och den stenhårda sängen...

Natti natt

Mamma är hemma =)

Måste visa detta underbara kort jag fick av en av parkungarn som somarpresent. Man kan bli glad för mindre! Tack Madde =)



Idag så träffade jag Lina och käkade lunch i centrum. Vi drar ju till Tunisien imorgon och hon åker till USA senare i veckan så vi passade på att träffas. Det var riktigt trevligt! Efter det så gick jag runt och shopade nya kläder...så nu är jag många pengar fattigare, men massa nya kläder rikare!!! Fick dessutom en ny (rosa Adidas) väska av min älskling.

Efter det så promenerade jag hem till mamma mu och väntade på att hon skulle komma hem från flygplatsen. Hon har ju varit i Grekland i 2 veckor. Vi käkade middag, hon visade allt hon köpt och bilder, jag visade mina nyinköp på klädfronten. Hon hade köpt massa fina saker, och fina presenter till oss!


Ouzon var mest till R...




Kylskåpsmagnet gjord av lavasten



Superfina örhängen gjorda av lavastenar och koraller (tror jag det var...)
Tack mamma för alla saker!!! Älskar dig <3

Just nu borde jag ju ägna mig åt att packa, men grrrr, jag hatar att packa! Vet inte varför men jag lyckas alltid dra ut på det och skjuta upp det så länge det går. Men snart går det inte längre. Jag har i alla fall skrivit en lista, och börjat plocka fram lite saker. Ska skriva klart det här och sen ska jag sätta fart, eller jag ska fixa lite kaffe först... :P

Nattinatt alla

1 juli

Änteligen lite vila från solen. Molnen som skymmer solen är är efterlängtade, men jag hoppas att det inte kommer massa regn så man kan sitta ute utan att bli dyngsur!

Gubben min är ledig idag, han ska få gå ner till källarförådet och hämta upp våra resväskor, det börjar bli dags att packa för snart åker vi!!!

RSS 2.0