ojojoj

Usch va dålig jag varit på att blogga. Men det är ju som det är. Nu jobbar jag 2 veckor i parklek, Ådalen. Känns bra och familjärt. Vi spelade fotboll i Vällingbyskolan (min gamla skola) i en av gympasalarna med ett gäng ungar, det var riktigt roligt, men jag belönades med en blodfylld blåsa som är större än en 5-krona mitt på trampdynan. Ont som f*n gör den kan jag säga!

Chokladkalender på jobbet =)

Vi har en chokladkalender på jobbet som ungdomarna får öppna. Vi drar deras gårdskort... Men eftersom vi bara har öppet 3 dagar i veckan och vi har 2 kalendrar så blir det måna luckor över. I veckan fick jag öppna en lucka! Så här kan det ju se ut då :P

Ny mobil

Jag och R har skaffat nya telefoner. R har dessutom lovat att betala för båda :P
Men har kommit på en dum sak, man kan inte blogga nå bra från den och bilder kan man inte ladda upp alls...
Men det är som det är!
Dagen har varit sådär. Sov otroligt dåligt inatt och var jätteskakig (darrade verkligen på händerna) hela morgonen. Men det har inte riktigt känts hundra idag. På gården så var jag och 2 killar uppe på tegelhögen och spelade bandy. Det är roligt men ack va jobbigt, jag har ingen ork alls och jag kan inte träffa mål! Men roligt har vi!!! =)
En kille sköt en boll på insidan av mitt lår (fick hårda skott överallt men just den på låret var riktigt elak) så nu har jag ett bandymärke där :P

Öde på gården...

Här ekar det tomt! Otroligt tråkigt är det att ingen är här... förhoppningsvis så dyker nån upp... annars får jag och Lisa (min kollega) roa oss så gott vi kan resten av arbetspasset...
R fyller år idag! Så jag började dagen med sång och att ge honom frukost på sängen!

Vårens svarta hål har krympt

Det svarta hål som även går under namnet vårterminen 2011 (och även fortsättningen på mitt liv...) känns aningen mindre idag. Borde få besked om hur det blir med skolan nu på torsdag eller fredag, annars så dök det i dag upp ett annat alternativ. Så nånting blir det ju definitivt, och nu känns det en gnutta spännande och inte bara skitläskigt!

mera bilder från helgen

Jag var också med, men när man själv håller i kameran så blir det inte så många bilder på en själv...så då går man ta en själv :P

Skepparholmen med kollegorna!

Här kommer lite bilder från spadagarna på Skepparholmen! Vi åt och åt och åt och tog det superlugnt och hade det bra och trevligt! Det kan jag tänka mig att göra om =)
Veckan som kommer är fullspäckad.
Måndag: skolan+gården.
Tisdag: Skolan+fixa födelsedagspresent till R+baka.
Onsdag: Skolan+julbord med Vällingby fritid.
Torsdag: Skolan+julbord med skolan.
Fredag: Skolan+gården + R:s födelsedag+intagningsbesked...
Lördag: Kurs, städa, baka.
Söndag:Födelsedagsfika för R
Nu ska jag kramas lite med min habibi. Gäller att passa på när vi väl ses =)

Skepparholmen....

Är på Skepparholmen med kollegorna. Gäspar lite men ett litet glas vin innan sängen ska jag nog orka med. Haft en riktigt skön dag och morgondagen bjuder på bland annat massage!
Nattinatt =)

Trött,trött, så in i helvete trött!

Bläääää! Ärligt talat så skulle jag bara vilja ställa mig och gallskrika i ett hörn alternativt lägga mig ner i ett hörn och dö!

Julstämning på jobbet

I det här fallet jobbet på gården...
Vi har skaffat chokladkalendrar, en "Bilar" och en "MussePigg". Ungdomarna får lämna in sina gårdskort för att vara med i dragningen om vem som ska få öppna dagens lucka! Blir man den lyckliga får man välja vilken kalender man vill öppna =)

Ont i örat

Jag har ont i mitt öra, igen, jävla skit!

RSS 2.0