Oj

Vad tiden rullar på... Ska försöka lägga upp lite julbilder snart! Men prioriterar annat för tillfället. Som att få ihop flytten den 9:e och att försöka hitta ett jobb åt R (vilket inte är det lättaste utan kontakter), och det vanliga ätasovaandas... Men det ska nog bli bra till slut!

Vi var i Kista idag för att byta en tröja som jag köpt till R i julklapp men som var för kort i ärmarna. Tyvärr fanns det inte i rätt storlek så det blev en annan tröja istället, plus två till och 3 till mig, och sen ett par jeans och en väska till R och ett par skor till mig. Måste ladda batteriet i kameran, men sen kan jag fixa bilder även på det :P Vi träffade dessutom på Hamed och Nazy där så vi fikade lite =)

Dags för mig att gå och lägga mig. Jobbar förvisso kväll, men dras med en dunderförkylning så behöver sova!

(Idag är det 6 månader sen vi gifte oss!)

Kram A

Vinter!






R gillar snö! Och överlag så har han inga probelm med kylan. Men han har ordentliga kläder så han borde inte frysa.
Folkbokföringen är klar nu och idag var vi på sfi-stockholm för att han skulle få göra nivåtest. Enligt dom så ligger han i mittengruppen. Och han ska få börja den 11januari i Alvik. Vi håller tummarna för att det är en bra skola!
Själv jobbar jag på....
Måste dra, ska till IKEA med mormor och morfar. Födelsedagspresenter och julklappar måste inhandlas...

/A

Inte varit vid datorn så mycket

Var Eid förra helgen. Vi firade det inte nått speciellt men åt couscous med lamm. Hann dessutom med att baka lite lussebullar.






Nu ska jag försöka få bort ett virus eller vad det nu kan vara som bråkar med mina dator....

/A

RSS 2.0