Känns som fredag idag...

Vilket kan ha att göra med att jag egentligen skulle ha tagit helg redan i dag. Men nu blir det en dags jobb till istället.
Idag blev det lite avslutningsfika med tårta, en underbart god pavlova som kock Martin slängt ihop
 
 Måste säga att det faktum att solen har skinit så pass mycket idag att det nästan tog sig hela vägen in till mig på jobbet värmde i själen
Var ju till och med sol kvar ute när jag skulle åka hem!
Fick en rolig liten teckning idag. En trogen kund som ritade ett litet självporträtt till mig, så jag aldrig skulle glömma honom nu när våra vägar ska skiljas åt. Så här glad gör du mig sa han :P Som tur va ser gubben (mannen i fråga är förvisso bara ett år äldre än mig) ganska glad ut!
 
Efter jobbet träffade jag mamma som bjöd på namnsdagsmiddag. För jag har ju namnsdag idag, Maria, grattis till mig!
 
Min bästaste underbaraste mamma mu köpte dessutom en present till mig, en kombinerad namnsdagspresent och "jagharnåttmittförstaviktmål" present typ =) Ett nytt nattlinne, som är HELT underbart. Satte på mig det direkt när jag kom hem nästan
 
Nu ska jag göra en kopp te och jag funderar faktiskt på om jag inte ska krypa ner under täcket och läsa lite.... mmm, så får det nog bli!

Snörvel

Nä, blir ingen gruppträning idag! Eller kanske lite hemmaträning med gummibandet. Men känner mig lite sliten, har sovit dåligt.

Idag blir det fika på jobbet. Martin (en av kockarna) ska fixa en pavlovatårta för att avtacka mig plus en till. Så idag kanske jag faktiskt kan låta bli pannkakorna =)

Ha en bra dag!

Lite besviken

Min träningskompis var tyvärr tvungen att ställa in boxpasset imorgon. Jag som verkligen såg fram emot det =( Men det är som det är. Bokade in ett core- och ett danspass istället, för det "vågar" jag gå på själv. Men får se om det bli båda eller bara latinsk dans.

Annars så har jag, mamma och Mimmi gått på ett corepass och vattengympa ikväll, vi har varit så duktiga så!

Händer inte så mycket annat i mitt liv än att jag sover, äter, tränar och jobbar. Men funderar på om jag inte ska åka in till t-centralen efter jobbet och delta i en demonstration mot REVA. Och på söndag ska vi till kusin vitamin som fyller 20 år.

Men nu är det dags för sängen!

Skrev precis ett inlägg men tryckte på fel knapp :-(

Grrr va irriterande! Hade precis skrivit klart när jag såklart kom åt fel knapp. Så nu blir det samma inlägg fast i kortare version....
Haft tvättstugan ikväll och tvättat mest lakan och handdukar. Så nu ligger jag till sängs i nytvättade lakan och myser och tycker att det är riktig vardagslyx. Vi hade tvättstugan i söndags och tvättade kläder fast i ärlighetens namn så tog R hand om det mesta!

Har inte sp många dagar kvar på jobbet nu. Skulle egentligen jobba min sista dag på torsdag (sista februari) men kommer nog bli så att jag jobbar på fredag också. Jobb är ju pengar och pengar är ju pengar. På måndag börjar utbildningen på nya jobbet. Spännande!

Imorgon bli det till att prova ett corepass för första gången! Detta kommer följas av vattengympa. Får sällskap av Mimmi och kanske mamma :-D

Sov gott

Tröttmössa

Suck, är helt slut! Varit på ett träningspass i Latinsk dans efter jobbet. Rolig men jobbigt och oj vad jag svettades! Nu har jag ätit lite och ligger i soffan och slökollar på vetenskapens värld. Men funderar på om jag inte ska gå och lägga mig istället då ögonlocken känns otroligt tunga...så får det bli! Nattinatt

Fika idag igen!

Mamma och jag var på vattengympa idag och gick sen och fikade. Vi delade på en väldigt god macka med varmrökt lax.




Igår var jag (och mamma, Mimmi och Johanna) på den nyöppnade affären presenTErian (tror att det är så den heter) i centrum. Den har legat borta i Jakobsberg förut men flyttade hit och öppnade på alla hjärtans dag. Riktigt trevlig butik med lite heminredning, kökssaker, te, ljus, servetter med mera. Jag fyndade rejält och köpte två bakformar i silikon, servetter och två olika tesorter för under 150kronor.


Anledningen till att jag köpte två likadana formar är att jag fick en idé om att baka tårtbottnar. Och formarna är inte så djupa, så kommer bli enklare och bättre med två tror jag!

Nu är det snart ny vecka. Min sista på lunchrestaurangen där jag typ jobbat det senaste året. Den här veckan blir det till att prova två nya gruppträningar. Imorgon blir det latinsk dans och på onsdag core. Spännande! Goppas att ni alla haft en bra helg. Kram på er!

Träning x2 + fika i centrum

Igår kväll blev det till att ställa klockan så jag kom upp imorse. Men det var knappt att jag tog mig ur sängen, träningsvärken är BRUTAL efter torsdagens boxpass! Men jag lät inte detta stoppa mig denna morgon då jag stolpade iväg till simhallen för gruppträning. Idag blev det först massa dansande på sh'bam passet vilket följdes av ännu mera svettande på ett 55min styrkepass. Var första gången jag gick på styrkepass, jobbigt som f*n men verkar vara effektivt! Träningsvärken gjorde det hela aningen jobbigare, men det var bara bita ihop och härda ut. Känner mig otroligt nöjd nu när jag ligger här hemma i soffan och slappar (med gott samvete!).Senare blev blev det en tur till centrum för en fika med Mimmi och Johanna.

En filmklassiker så här en lördagskväll

Otroligt nog så har jag inte sett den här filmen tidigare, men bättre sent än aldrig!



Stramar redan lite i armarna

Mmm, armarna stramar och känns urlakade så här efter kvällens boxpass. Var tokigt jobbigt men riktigt kul! Med tanke på att det var första gången både jag och Therese (en fd kollega till mig och kvällens träningspartner) gick på det här passet så tycker jag att vi gjorde ordentligt bra i från oss! Och planen är att vi ska gå nästa vecka igen! Är det nån som har förslag på nån bra/rolig träning?

Nu är det dags för sängen! Nattinatt

Solen!!!



Äntligen lite sol när man slutat jobba!

Igår var jag ute på äventyr

Japp, nu skall inriktningen i livet snart ändras i och med ett nytt jobb! Så igår fick jag ge mig ut i tunnelbanetrafiken (brukar åka buss till jobbet) för att fixa anställningspapper! Jobbar min sista dag på lunchrestaurangen nästa torsdag, den sista februari, och börjar utbildning på nya jobbet på måndag veckan efter! Det rullar på nu!Var hemma hos Lina och Peter och käkade middag och spelade spel igår. Tog ett tag innan jag kom in i spelet men jag lyckades gå segrande ur striden. Kommer inte ihåg vad spelet hette men det gick ut på att man skulle bygga tågspår. Faktiskt riktigt roligt.

Blev citronsockerkakor till mammas fredagsfika

Efter misslyckade brownies så blev det ett säkrare kort idag: sockerkaka! Mamma önskade citronsmak och som av en händelse så hade jag två citroner liggandes :-)




Fikasällskap...



Alltså, jag kan ju lika gärna pilla med mobilen jag också eftersom mitt fikasällskap övar körkortsteori på andra sidan bordet. ;-)

Men ååååå, mina kakor blev ingen höjdare

Vet inte riktigt vad som gick fel, men browniesarna blev liksom torra och tråkiga och smakade inte alls kaffe. Jaja, får hitta på nått annat till mammas fredagsfika.

Alla<3 dag

Fick en present av mamma mu på alla hjärtans dag. En yogamatta! Har ju kollat och känt och klämt på en fler gånger och tänkte slå till men bästa mamma köpte den åt mig. Gympade loss lite på min nya matta här på kvällen. Nu ska jag bege mig till köket och baka brownies, som mamma ska få ta med sig till jobbet (efter att jag och habibi fått en smakbit var). Trevlig helg!

Den här bilden är till dig mamma mu!




Word!




Alltså hur tänkte tv4 nu?

Tänkte kolla på (22) nyheterna på fyran innan jag gick och la mig. Och det hela börjar ju som vanligt med ett löp och sen några nyheter, men 22.07 så bryts nyheterna för reklam! Vi är snart tillbaks sa nyhetsuppläsaren... Kan säga att det fick mig att stänga av tv:n. Reklam i nyheterna och efter 7minuter, skärpning tv4!

Efter jogan innan vattengympan...




Lunch i lördags+varning för bild på mitt sargade finger

Mamma och jag var i centrum och käkade en sallad efter yogan i lördags. Kan rekomendra salladerna på det "italienska" stället i foodcourten. Man får alltid rejäla skopor av tillbehören så det blir en riktigt matig och fräsch måltid. Fast mamma såg lagom glad ut på bilden, hon var nog hungrig! Råkade ju dumt nog skära mig i fingret igår på jobbet. Såret ser fint ut men jag anar problem med att få det att läka ihop fint. Var på apoteket idag i hopp om att hitta nått typ av sårlim, men tydligen så finns sånt bara på sjukhusen. Pratade dessutom med två olika expediter på två olika apotek som inte visste vad jag pratade om och som kollade på mig som om jag vore dum i huvudet. När jag dessutom ville visa upp mitt sår för den ena för att få råd så backade hon vettskrämd undan och sa att då skulle hon svimma...Var i alla fall en kollega bradvid henne som visste vad jag pratade om och som tog dig en titt på mitt sår. Det bästa hon kunde rekommendera var strips och ett plåster över. Funkar sådär med tanke på hur jag skurit mig, men bättre än inget. Här kommer en suddig bild.Såret är inte extremt men är du väldigt känslig så kanske du inte ska kolla vidare....Hoppas att det läker snabbt för jag slår i fingret konstant och det gör så ont så tårarna kommer ibland. Väldigt okul!

Sådärja!

Nu har jag varit duktig och tränat/dansat/svettats i grupp! Go mig!


Har ju skrivit en del om att jag går och tränar de senaste veckorna. Det är inte (enbart) för att klappa mig själv på axeln utan för att pressa mig själv lite hårdare och verkligen få det gjort och få in bättre rutiner i mitt liv. Hoppas att nån därute kanske blir lite peppad!

Latmasken kommer krypande

Nu ligger jag hemma i soffan under filten och har det gott. Men jag har ju bokat in mig på ett danspass vid kvart i åtta... Skulle så gärna vilja stanna kvar här under filten, men jag behöver gå och träna! Så nu efter middagen så laddar jag upp med en espresso och börjar mentalt förbereda mig inför kvällens danspass där svetten lär rinna.


Trevlig kväll!

Så var det söndag igen

Började morgonen med lite frukost och dn, detta följdes av en promenad till simhallen och ett galet jobbigt vattengympapass. Jag tyckte verkligen att jag kände igen instruktören och tänkte att vi kanske hade gått i samma klass på gymnasiet (det året jag gick innan jag hoppade av) men var inte säker. Men när jag skulle gå upp till duschen gick jag förbi henne och hon undrade om det inte var så att vi gått på Blackeberg tillsammans! Ibland är världen liten! Jag vet att jag är bra på att komma ihåg ansikten och är inte förvånad över att jag känner igen folk. Men den här tjejen (som jag var klasskamrat men inte kompis med) har inte sett mig på nästan 14 år! Efter vattengympan blev det ett litet mellanmål Till middag gjorde jag cannelloni med lax, här kommer massa bilder från matlagningen Kände mig lite baksugen så här på kvällen så slängde ihop en kaka till kvällsteet. Hittade ett spännande recept på en kaka med kanel och valnötter. Riktigt god kan jag säga! Hoppas att ni alla haft en bra helg och att eran vecka blir fylld av glädje :-D

Kvällens middag



Idag blev det en tacovariant med kyckling där jag använde sallad istället för skal. Smakade bra och lite spicy, kommer nog bli repris på det här nån gång!

Lördag igen!




Yogalördag

Jepp, idag blev det ett yogapass på simhallen!

Blev bara yoga ikväll...

...och inte yoga+vattengympa. Känner mig som sagt inte helt kry inte. Men det är som det är och bara bita ihop! Mimmi var också med på yogan och följde med hem på middag sen. Trevligt med sällskap :-) Blev en enkel kycklingsallad med lite avocado och fetaost.

Annars så har ju hela stan (Stockholm) fastnat under ett enormt snömoln. Har snöat HELA dagen och fortsätter nu på kvällen.

















Känner mig lite hängig

Suck, ont i huvud och kropp och är lite yr. Borde leta rätt på ett nässpray... Blir en kopp te nu och tidig sänggång med förhoppningen om ett snabbt tillfrisknande. Planen är ju dynamisk yoga och vattengympa imorgon, då kan jag ju inte vara sjuk! Min stackars kropp (och själ) måste vara i nått typ av chocktillstånd efter min träningsrivstart efter år av inaktivitet. Men det är bara bita ihop, men då måste jag som sagt hålla mig frisk. Blev tyvärr ingen kör idag, känns dock som att valet att stanna hemma och kurera mig var rätt val.
 
 

Bara så ni vet...

...jag överlevde danspasset! Gick över förväntan till och med, men det var jobbigt som f*n! Men de här kan jag tänka mig att gå på igen :-)

Testa något nytt

Japp, nu ska jag testa nått nytt. Dags för ett pass Sh'bam på simhallen. Är någon typ av dansklass. Slipper i alla fall gå själv då min kusin Elli också ska gå :-D

Igår, söndag

Igår var det full rulle. Fförst vsr det vattengympa och sen en sväng till min moster. Vattengympan var galet jobbig igår. Väldigt bra instruktör som körde järnet!

Hos min moster blev vi bjudna på nybakade bullar = lyx!
Dessutom testades deras ps3 och det gullades med minsta kusinen.














Lax med tomatsås i ugn med citronslungade grönsaker






Jag gjorde en enkel tomatsås med lök, vitlök, olivolja, en burk krossade tomater av märket Mutti (skulle inte funka med nån annan sort för mig), buljong, lagerblad, lite vatten, salt, peppar och lite chilipulver. Sen lät jag såsen stå och puttra och goa till sig innan jag slog den över laxen!

Till "förrätt" blev det harissa med olivolja och bröd



Köttbullar

Igår blev det hemgjorda köttbullar och spagetti till middag. Torsdagslyx!





RSS 2.0