Lindvallen here we come!

Hur är det egentligen, finns det nån snö i Sälen nu? Oavsett så får vi nog en riktigt trevligt resa!
Morfar är snäll och lånar ut ett av sina objektiv till mig så jag hoppas på massor av inspiration
att ta härliga bilder!

Sista dagen på jobbet

Det känns ju sådär, men vad ska man göra... Har bakat en morotskaka att bjuda på!
Det finns en ljusning dock, en möjlighet att jag faktiskt har ett jobb från och med måndag =)

Imorgon så åker jag till Lindvallen (Sälen) med kvällsjobbet. Vi har med oss fem ungdomar från våran gård och vi kommer att vara borta tors-sön.

Shit pomfritt är klockan så mycker redan.... Måste dra! Hörs =)

Trevlig överranskning så här en onsdagskväll...

Använde mig av e-legetimation och loggade in på skatteverket för att kolla deklarationen. Har aldrig varit några större summor åt något håll, men i år så får jag tillbaks ett par tusen!!! Yey =)

Onödligt energislöseri!

Ja, vad kan man säga. Mitt vikariat är fortfarande uppsagt men grejen med R och hans arbetstillstånd var bara strunt. Fast huvudsaken är väl kanske, trots att det tog tid och energi från oss, att allt är som det ska!
I tisdags var vi förbi migrationsverket i Solna (kände oss tvungna att reda ut det hela) som bara skakade på huvudet åt arbetsförmedlingens sätt. Och i slutändan så handlade det ju inte ens om tillstånd utan att dom (arbetsförmedlingen) inte kan betala ut bidrag. Och när jag sa att det bara var att sluta, att det inte behövdes då min man har ett fast jobb. Så fick jag till svar att vi får väl se om arbetsgivaren vill ha kvar honom när vi slutar betala...! Ärligt talat, hur professionellt är det på en skala?! Känner hur ilskan bubblar upp igen så jag tänker inte skriva mer det här nu.
En sak som dom sa på migrationsverket var i alla fall att man nu håller på att behandla alla ansökningar för de tillstånd som gick ut i oktober. Det betyder ju att det sedan är dags för november, och eftersom R:s tillstånd gick ut den 6:e så borde det ju vara vår tur hyfsat snart!

Uppsagt vikariat och problem med papper

Mmm, just nu är jag inte på topp... Jag hade ett vikariat till slutet av året, men på grund av övertalighet i företaget så sades mitt vikatriat upp. Så jag har bara jobb resten av mars =( *suck* Jaja, det löser väl sig, typ.

Sen så blev R uppringd av arbetsförmedlingen idag som sa att han inte har tillstånd att jobb i Sverige!!! Men det har han. Hans uppehållstillstånd har gått ut, men eftersom han har ansökt om förlängt (innan det förra gick ut) så får han stanna och jobba i Sverige som vanligt... Men tydligen så tycker inte arbetsförmedlingen det och håller på och bråkar. Jag förstår inte riktigt varför dom ska blanda sig i saken över huvudtaget, han har ju ett fast jobb, som han fått utan deras hjälp *suck*
Så nu blir det till att åka till Migrationsverket i Solna och försöka reda ut det hela. Får se om jag känner mig gladare imorgon...

Nattinatt

Äntligen fredag!

Nu är det dags för fredagsmyyyyyyysssssssss!
Eller nu är det dags för att gå till jobbet, jobba jobba jobba, gå och handla till mamma och sen leverera hem till henne och kolla om jag ska fixa nån mat åt henne, sen till gråden och jobbar ett par timmar till, men efter det så är det dags för fredagsmys! Lite popkorn, kanske ett glass rött och ryggläge i soffan =)
Trevlig helg!

Onsdag

Blir en sväng till mamma efter jobbet idag också. Har lovat att laga middag åt henne =) Blir pannbiff med klyftpotatis och tzatziki! Känner mig lite hungrig redan nu. Sen blir det poesikväll på jobbet (kvällsjobbet på gården alltså). På dagjobbet så är restaurangen abonerad idag för Systemvetardagen. Massor med företag som ställer ut för att locka studenterna till just deras företag när de är färdiga med sin utbildning. Så min dag kommer att gå åt till att fixa kring den maten som dom har beställt. Fylla på, plocka disk och ställa fram rent med mera.
Hoppas att ni alla mår bra och njuter at marssolen, även om det är ett par minus!
Vi hörs.

Oj, nästan två veckor sen sist...

Men ibland blir det ju så, att det inte finns tid, ork, bilder eller ord.
Är inne på min 4:e vecka på jobbet och allt rullar på galet snabbt!

Idag ska mamma mu opereras, efter det så får hon inte stödja på sin fot på många veckor.... Inte roligt!
Men man måste göra vad man måste göra!

Och nu måste jag till jobbet.
Ha en bra dag alla =)

RSS 2.0