Lever livet i Tunisien

Internet är inte helt tillförlitligt här på hotellet annars hade jag kunnat lägga upp bilder. Men ska försöka fp upp nån!

Firarades med stil

Vi firade ordentligt som vanligt





















Hipphipphurra för mig idag!

För idag är det ju min födelsedag =)
Hela 30 år har jag funnits till idag. Det firades igår med massa god mat och trevligt sällskap!

Gubben min sover gott så blev ju ingen frukost på sängen med skönsång inte. Men vad gör väl det, när jag kan fixa själv. Varm choklad med nygräddad macka



Hur ska jag få någonting gjort...

när de visar Top Gun på tv!







Aningen kyligt

Måste säga att jag tycker att det är lite kyligt ute. Men eftersom det blev en raskpromenad (eftersom jag var sen som vanligt) så sitter jag nu i en obehagligt varm tunnelbanevagn alldeles svettig. Ikväll efter jobbet är Mimmi snäll och skjutsar mig till stora coopen+Vinsta grossen så jag kan handla det som behövs till på lördag. Hoppas bara att jag kom ihåg att lägga ner listan...

*zzzzzzzzzz*




Kvällsfika igår!




Torsdagsmorgon




Röding med färskpotatis å romsås

Det blev det till middag igår. Med en grönsallad + broccoli och fänkål. Gick ingen nöd på oss inte!











Njuter lite av solen innan det är dags att gå in...




Testade igår



Var nästan gratis på coop för nån vecka sen, så jag tänkte varför inte. Var helt okej, men ingen ny favvo. Står och väntar på tåget och gäspar nu... passa på att vara ute i solen och äta glass för mig också i helgen!

Morgondagens matlåda:



Har krupit ner i sängen och ligger och gäspar. Hade missat att det är fredag, men när Skärgårds doktorn visas på tv så vet man. För mig väntar jobb! Nattinatt på er alla.

Dags för sängen

Jag skojar inte, utan nu är det dags att nana kudden. Har varit en lång och jobbig dag i bunkern (läs jobbet) så nu vill inte ögonlocken hålla sig uppe mer. Det bästa är dessutom att jag inte behöver ställa klockan för den här bruden är ledig imorgon! Så god natt gott folk.



RSS 2.0