Fortfarande sjuk =(

Åååå, nu har jag verkligen tröttnat på att vara förkyld. Dumma förkylning försvinn NU!!!

Prövade en ny glass igår

Jag var så galet sugen på glass igår när jag var på mataffären  Detta resulterade i att jag kom hem med en bytta Ben&Jerrys! Just den här har jag aldrig smakat innan så det var lite spännande. Och måste säga att den var riktigt god. Jag tycker dessutom om att alla Ben&Jerrys är fairtrade-märkta.




Annars så skiner solen, det verkar bli yterligare en varm dag.
Måste försöka leta fram ett par skor i klädkamaren, som passar vädret bättre...


Strömming

Åkte ju som sagt till landet i lördags. Det var ett väldigt bra val och det var underbart!!!
Mamma och jag tog en tur ut med (rodd)båten för att rycka lite strömming. Ibland sitter man hur länge som helst utan att det nappar över huvudtaget och man får ge sig in tomhänt, men så var inte fallet i lördags inte. I början så hände inte så mycket, men efter ett tag så behövde man bara slänga ner reven och dra upp igen. Hände till och med att jag någon gång fick fisk på alla mina 5 krokar.


Så det blev stekt strömming till middag igår.

I lördags så grillade vi tillsammans med Mimmi, Anders och Johanna. Då blev det lax med potatissallad och halloumi




Igår innan vi åkte hem så blev det blåbärspaj med vaniljglass ute i solen




Dags att dra till jobbet nu.
Ha en bra dag =)

Landet!

Svaret på frågan blev landet. Sitter med en kopp kaffe och väntar på att det ska bli dags att gå. SKa ta bussen som går 05:49 och kommer vara frammepå landet 7:58.

Frågan

Landet eller inte landet, det är frågan?!

Fin balkong!

I söndags så fixade och donade jag på balkongen så nu är det väldigt fint. Mannen möblerade om i vardagsrummet och jag rensade ut böcker, städade och möblerade (med hjälp av mannen och mamma) om i lilla rummet och i köket! Måste ta ett kort så jag kan dela med mig!

Annars så är det snart dags att dra till jobbet och sen ikväll så ska vi ha grillfest med ungdomarna på gården.
Och sen imorgon så åker jag (och mamma) till landet. Har tagit ledigt på fredag så det blir en långhelg ute på landet. Ska bli väldigt skönt =)

Ha en bra dag alla.

Plantagen, här kommer jag!

Idag är planen en tripp till Plantagen (eller nått likvärdigt). Min moster och lilla kusin (som nu har blivit 5 månader) är hos mamma och ska dit och frågade om jag ville följa med! Dags att köpa jord och blommor för att fixa balkongen. Även om det här vädret inte lockar till uteaktiviteter... Vi har funderat lite på att köpa golv till balkongen, men har inte riktigt bestämt oss ännu.

Trevlig helg!

Älsklingen är sjuk...

Just nu så går livet lite segt, det flyter inte alls på som jag skulle önska inte. Jag är förkyld/allergisk, habibi ligger hemma med feber, ingen kallelse till intervju hos migrationsverket ännu=inget uppehållstillstånd, bara jobb på timmar för mig.... Suck!
Men men, vad ska man göra, det är ju bara köra på. Ska börja söka jobb igen. Nu  vet jag att min framtid fortfarande är osäker där där jag jobbar nu och att jag bara får gå på timmar fram till sommaren, sen vet man inte...

Träffade bästa Hazar igår! Vi promerade från plattan (sergels torg) genom Kungsträdg till Fjällgatan där vi placerade oss på Hermans (http://www.hermans.se/) uteservering. Riktigt trevligt, borde vi definitivt göra oftare.

En liten bild eller två...

En bild från middagen härom kvällen! Blev ugnsrostade grönsaker och Halloumi.

Så här såg det ut när jag jobbade på valborg. En av ungdomarna som brukar komma till gården kom förbi en sväng och jag kunde inte låta bli att ta ett kort på oss :P

6 dagar och 6 timmar sen sist

Var tar dagarna vägen, hur kan det ha gått nästan en hel veckan sedan jag skrev nått sist?
Vad gör ni, hur mår ni?
Jag är förkyld och besväras av allergi. Men annars rullar det på! SKa snart dra iväg til jobbet =)
Trevlig helg =)

RSS 2.0