Så var det morgon igen...




Dynamisk yoga*

Ikväll har jag varit riktigt duktig. Vid femtiden så gick jag på ett gruppträningspass i dynamisk yoga (med en * som visar att det passar extra bra för nybörjare). Och sen vid sju var det dags för vattengympa igen! Riktigt stolt över att jag vågade mig väg på ett helt nytt pass alldeles ensam! På vattengympan hade jag sällskap av Mimmi och Johanna.
Nu har jag precis ätit lite och hängt upp badkläderna, dags för lite kvällsrote och sängen. Börjar 07.00 imorgon, vilket är två timmar tidigare än vanligt....och jag som har svårt att komma upp i vanliga fall... Men det blir nog bra och snart är det ju faktisk helg igen :-)

På väg

Sitter på tuben på väg mot kören. Återupptog ju sjungandet i förra veckan efter 3, 5 års uppehåll. Vid den här tiden och i det här mörkret så lockade det att stanna hemma i soffan men nån måtta får det vara på latheten. Dags att fylla livet med saker som ger energi och glädje!
Kram på er!

Klockren!




Söndagsmys

Söndagsmyser med habibi och en nybakad sockerkaka med kardemummasmak!



Dags för matbilder



Igår blev det vegetarisk lasagne till lunch och sesampanerad lax med nudelsallad till middag.

Idag var jag taggad för vattengympa men det visade sig tyvärr att instruktören var på sjukhuset. Så där stod vi ett gäng i vattnet redo för motion, men icke! Så det blev lite simmande och gympande på egen hand (tillsammans med mamma) och en tur till coop forum på dagordningen istället.

Dags att ta ner julkorten kanske!?




Helg!




Jan. 20, 2013



Redo för vinter och massor med minusgrader! Vet inte varför bilderna envisas med att lägga sig åt fel håll...men inget att göra åt. Ni får helt enkelt tippa huvudet lite!






Var hos mamma igår och hjälpte henne fixa lite hemma. Mamma lagade kycklingsoppa till lunch.


Vi hälptes åt att strippa hennes julgran och slänga ut den, det var dags kan man säga


På kvällen blev det mysmiddag! ♡



Dagens middag

Idag blev det kött, potatis och sås. Närmare bestämt ryggbiff, klyftpotatis och kantarellsås.  Inge fel på den maten inte.

Firat lillsyrran

Har varit en sväng hos pappa idag för att fira min lillesyster som fyllde hela 19 år i torsdags! Efter det blev det en sväng till Brännkyrkahallen för att se samma syster spela handboll. Hon spelar gruppspel i ungdoms SM och de vann dagens match mot Tumba. Go team Stockholm och go Amanda!

Havregrynsgröt

Skulle ha tagit eb bild men som så många andra mornar så var det lite stressigt idag... Hur som helst så har jag varit väldigt duktig idag och ätit havregrynsgröt till frukost! Frukost (på vardagar) har aldrig varit min starka sida och speciellt inte gröt. Men arbetsdagen blir lättare om msn faktiskt ätit nått på morgonen. Eftersom jag dessutom inte har lunch förrens 13:45 så bli dagen läldigt lång på tom mage. Så nu är det dags att ta tag i livet igen och äta bättre!

Hmm, tar tillbaks tidigare uttryckt förhoppning

Ser kanske inte helt ljust ut på kommaitidtilljobbet fronten längre. Men är ju inte precis nått jag kan styra över så ingen idé att jag stressar upp mig över det!

Jag ser det snöar jag ser det snöar...

Tyckte dom sa på vädret igår att det skulle bli kallt igen men inge mera snö i veckan. Men snöat har det och halt är det. Och såklart är det kaos i busstrafiken.Men jag har förhoppningar om att faktiskt komma i tid till jobbet (+-nån minut). Ha en bra dag i snökaoset!

Så var man på väg igen

På väg till jobbet alltså. Lite tungt att gå upp men gick över förväntan. Är ju ganska skönt att börja jobba igen egentligen. Skönt att hitta tillbaks till rutinerna (och kanske komma igång med nya). Ha en bra måndag allihopa!

Dagens middag

Kyckling med blandade grönsaker och tzatziki! Smakade smaskens.







Morfars födelsedag












Bilder från senaste bandymatchen




























Gott nytt år!










RSS 2.0