God morgon

 
 
 
 
Ha en bra tisdag!

Dags för en ny vecka!

 
 
Har varit på landet i helgen och hade det oförskämt bra. Men nu är det dags att dra till jobbet igen!
Ha en bra dag =)
 

Snart drar jag till landet!

Så jag skulle tro att jag inte kommer att lägga upp några bilder under helgen. Fast vem vet, där finns ju internet, dator och kopior på alla bilderna (till mormor).
 
Men här kommer flera så jag hoppas att ni tycker om mycket bilder!
 
Trevlig helg

Som förväntat: TRÖTT!

Men finns lite tid till ett par bilder till =)
Som förvänS
 
Ha en bra dag.

Tidigt imorgon igen

Var vääääldigt trött imorse, och då började jag endå klockan nio. Så jag kan bara föreställa mig hur det kommer vara imorgon när jag börjar halv åtta igen.... Därför kommer det lite flera bilder redan ikväll, eftersom riksen finns att det kommer att bli lite ont om tid imorgon. Drar ju dessutom till lander sen efter jobbet. Ska hem i mellan men hoppas på att jag inte kommer att vara hemma så länge innan min skjuts kommer.
 
 
Om det är nån som missat det så är det bilder från årets Tunisienresa som jag lägger upp. Jag och min man, min mamma och mormor reste ner tillsammans i två veckor. Min pappa, hans fru och mina syrror kom ner en vecka!
 
Nu är det nog faktiskt dags för sängen, ska bara packa väskan till landet först.
Natti natt

God morgon

Dagens bilder:
 
Här kommer lite bilder på linslössen = Riadhs syskonbarn =)
Kan säga att det här är låååångt ifrån alla kort som jag har på dom här små sötnosarna...
 

Dags att börja lägga upp lite bilder från årets Tunisienresa =)

Mamma och mormor på bussen på väg till hotellet
 
Som vanligt har jag en massa bilder! Trots att min kamera gick sönder ett par dagar innan vi skulle åka hem. Jag ska försöka lägga upp lite bilder varje dag så ni alla får dela vår resa!
Nu ska jag göra mig klar för jobbet.
Ha en bra dag =)
 

Tillbaks till jobbet

Suck, jag började klockan halv åtta igår. Det var inte helt lätt att ta sig upp inte. Idag (och 2 dagar till) börjar jag klockan nio så det är lite lugnare just på morgonen, Tyvärr blir det ju lite mindre timmar då, men jobb är jobb, På fredag och hela nästa vecka är det heldagar som gäller. Efter det är det två veckor deltid och efter det så är det råder osäkerhet i några veckor. Sen går jag på ett vikariat i början av september... så ser det ut!
 
Oj, nu måste jag packa ner jobbkläderna och göra mig i ordning!
Ha en bra dag =)

Hemma men på väg bort igen...

Så nu är vi hemma efter 2 veckor i tunisien. Var tog tiden vägen? Har så klart massor med bilder (men min kamera gick sönder så sista dagarna är inte så väldokumenterade...). Men jag har inte lagt in några bilder i datorn så här kommer lite bilder som mannen har tagit och laft upp tidigare.
 
Annars så har vårat modem gått sönder.... *grrrr* Har beställt ett nytt, så förhoppningsvis så dyker det upp inom ett par dagar.
 
Nu ska jag packa för nu är det dags att dra på mera utlandssemester. Finland here we come! Jag, mamma, Mimmi och Johanna ska åka på en Helsingforskryssning. Vi åker vid fem ikväll och kommer hem på lördag morgon. Så vi kommer att ha 7 timmar att spendera i Helsningfors! Ska bli väldigt roligt =)
 
Men vi hörs!
 

RSS 2.0