Mera påskbilder

Har några bilder till jag tänkte lägga upp, men mamma ringde och frågade om vi skulle ta en fika innan jag börjar jobba, så nu måste jag sticka. Ha en bra dag!

Påsken

Sallad, med spenat, fetaost, lök och småtomater
Rökt- och gravadlax
Fiskpatè
Gubbröra
Inlagd sill
Räksallad med avokado, mango, chili, lime och koriander
Laxsallad
Ägghalvor med räkor och lax
Marinerad kyckling, rostbiff och salami
Morfars köttbullar
Ädelostpaj
Jansonsfrestelse
Kalkon
Moster hembakade bröd =)
Som ni ser så gick det ingen nöd på oss... Bilder på ägg och fika kanske kommer senare... Vi hade det härligt på landet i all fall. Var tråkigt att älsklingen inte var med. Saknade så klart kusin Jenny också som var hemma och jobbade och tog hand om hästen.
På tal om habibi så kommer ett kort på honom med glasögon och lite mer hår än sist
Han verkar väldigt fokuserad på nått, kan vara på den han pratar med i telefonen (som var hans mamma!)
Ha en bra kväll!

Lite påskbilder

Lite bilder från landet...jag har fler...




I fredags så grillade vi, smakade underbart! Missade att fota just det grillade men förrätten och potatissalladen fastnade i kameran. 

Hummus, Baba Ganoush, salata mishvie
Ostkorg med rälröra och lax
Potatissallad
Det här får räcka för nu, dags att gå och röra lite på mig innan jobbet. Ha en bra dag =)



hemma och vänder

Kom nyss hem, har slängt i mig nått att äta, bytt kläder och ska strax gå igen... Dags att röra lite på fläsket!

Hemma och dags för en ny arbetsvecka

Kom hem från landet i söndags, hade det väldigt skönt där! Men nu är det dags att jobba igen... Idag har några barn studiedag så det är heldagsomsorg (10-17) vilket betyder att jag får sluta tidigt idag! Det är skönt eftersom det blir jobb på lördag istället. Är valborg och företaget håller i ett stort firande, så alla heltidsanställda jobbar. Så har ni inget att göra så kom förbi Ådalen på lördag och kolla på brasa, lyssna på musik, köp lotter....
Dags att dra nu!
Ha en bra dag  =)

Snart är det långledigt!

Det ska bli skönt, känner mig så himla trött. Igår gick jag och la mig strax efter nio :P Planen är att jag åker till landet imorgon (får åka med min moster) och kommer hem igen på söndag. R jobbar hela helgen han så han får stanna hemma ...
Hår kommer lite bilder på mig från Idreresan:
(Ja det är jag som susar fram här i svart)
Ha en bra dag alla!

Verkligen länge sen sist

I fredags hade vi mellanstadiedisco i parken. Runt 90 barn som hoppade, dansade och åt snask. Snart är det dessutom dags igen, tur att det är långledigt i helgen i alla fall så man kan återhämta sig lite! Fast det var roligt, eftersom barnen tycker det är så himla roligt =)
Jag har ju varit en sväng i Idre med fritidsgården där jag jobbar (plus 3 andra fritidsgårdar som företaget driver). Det var riktigt trevligt och roligt!
Oj måst dra till jobbet! Är ju påsklov så jag jobbar heldagar i parken och jag måste gå förbi och handla till lunchen vi ska laga idag. Sen är planen att vi ska åka till sumpan och spela bowling =)
Ha en bra dag alla

Hemma och trött

Kom hem igår nån gång innan åtta. Tidigare än beräknat, vilket var riktigt skönt. Kan säga att jag är helt slut och imorse kunde jag inte förstå att jag skulle gå och jobba igen. Men det rullar på och den här veckan bjuder ju på både p-möte och studiedag för barnen i parken och mellanstadiedisco...När helgen kommer lär jag vara helt död. Men det är 4 arbetsdagar kvar innan helgen så nu är det dags att sova och hoppas att huvudvärken släppt tills imorgon!

idre

Mmm, är ju i Idre med jobbet. Åter i Stockholm imorgon, blogguppdatering i veckan! Hoppas alla har en bra helg =)

Jag höll ut!

Så nu kan jag hämta mitt nya pass i nästa vecka. Får väl se hur det ser ut, tittade knappt på bilden, ville verkligen bara komma därifrån... Men det blir nog bra, passet använder man ju knappt ändå.
Idag blir det först promenerande runt till skolorna i närheten av jobbet och sätta upp lappar om att vi har Disco nästa fredag. Sen är det tjejklubb på eftermiddagen och planen är att vi ska göra kylskåpsmagneter i Fimo-lera. På gården sen så ska vi ha tårttävlig. Blir full rulle hela dagen i dag igen tror jag bestämt. Måste börja packa för Idreresan dessutom. Åker ju faktiskt imorgon =) Det som stör mig just nu är att jag inte hittar min laddare till mp3-spelaren *grrr*  Får verkligen leta när jag kommer hem ikväll!
Dags att packa väskan och snart gå.
Ha en bra dag alla!

Värdelöst

Sitter på passkontoret i Solna och känner paniken komma. Hur mycket folk som helst här! Dessutom är det många barnfamiljer som ska göra flera pass! Jag valde fel tid eller fel kontor helt klart. På den halvtimmen jag varit här har det inte tryckst fram många nummer, vilket inte är så konstigt med bara två luckor öppna. Funderar allvarligt på att skita i det hära och ta det en annan dag. Och då se till att vara där prick 9 och dessutom åka till stan där dom har fler luckor. Jaja, vi får väl se hur jag gör...

Över 20 000 igen!

Japp, igår var jag duktig!
Jag var ute en del på jobbet innan ungarna kom för att plocka ute. Några har haft party ute under vårat tak, dom har grävt en stor grop och eldat tidningar, pinnar och spillbitar av brädor. Dessutom har  2 fönster slagits sönder :S Varför gör man nått sånt, vandaliserar utan syfte *grrrr* jag blir förbannad. Men tydligen så händer det flera gånger per termin.
Sen lekte vi gung-Jocke och då blev det en hel del springande fram och tillbaka. Jag var tveksam till om jag skulle kunna vara med, smala gungor, stor rumpa... Såg framför mig hur jag inte kunde hoppa av, med det funkade! Men idag har jag stor fina blåmärken på utsidan av låren så det funkade väl sådär egentligen. Men det finns ju en lösning, motionera mer, äta bättre!
På gården sen så spelade jag innebandy vilket resulterade i massa svett, massa steg och pain (dom skjuter så djävulusiskt hårda bollar pojarna som var med)!
Idag är planen att jag ska åka och göra ett nytt pass. Hade tänkt åka till Rådhuset, men det får bli Solna så jag kan gå på Panduro och handla till jobbet efter passgörandet. Det innbär att jag är uppe tidigare än vanligt *gäsp* hade gärna stannat kvar under täcket med habibi ett par timmar till istället... Men det är som det är och vissa saker behöver man ju få gjorda!
Ha en bra dag =)

Helgen...

I fredags blev det en hel del steg trots att jag inte gick till jobbet utan åkte kommunalt. Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat och istället för en behaglig promenad med ett stop på coopforum (efter mötet i Hässelby) och sen vidare till jobbet var jag tvungen att åka tunnelbana och buss till jobbet och jag kom ändå 45 minuter sent *suck* Sen fortsatte dagen inge vidare, var inte på humör för någonting. Hade elak huvudvärk och inget tålamod alls. Så barnen hade inte den roligaste fritidsledaren i fredags :S men dom överlever :P
I lördags så var jag på IKEA med Mimmi. Eller först blev det en sväng in på Stadium där jag hittade ett par nya skor. Ett par vita Adidas med lite rosa detaljer. Var ju desperatbehov av nya skor eftersom mina Reebok är helt slut.
På IKEA hittade jag en ny lampskärm, den funkade riktigt bra! Köpte en rullgardin också, det var huvudsyftet med trippen från början.
Efter det blev det ett stop på coop forum där jag hittade ett par skor till. Var rea så dom kostade bara lite drygt 100 spänn, så det gör inget om dom inte håller i 15 år utan bara en säsong! Dom har mera stöd och stötdämpning än dom andra skorna så förhoppningsvis kommer dom göra att jag blir minde trött i fötterna när jag går till jobbet!
Habibi skrattade när jag satte på mig stegräknaren i lördags innan jag gick, du ska ju åka bil sa han... Men Stadium+IKEA+Coop resulterade i över 10 000 steg =) Kan ju tillägga att vi var borta ett tag :P
Nu ska jag äta lite och sen styra stegen mot jobbet. Jag tror jag ska börja äta lunch hemma innan jag går till jobbet. Värt att pröva i alla fall. Känns som jag inte gör nått annat än att äta :S TjockisAnna behöver ändra sina matvanor och hitta på nått annat än att äta när jag inte har nått att göra. Promenerandet är ett steg på vägen, ett steg på vägen att må bättre!
Igår, söndag, var jag inte utanför dörren, så det blir inga steg alls (har inte på mig stegräknaren hemma).  Kändes ganska bra att bara slappa i soffan hela dagen. Det var tråkigt att älsklingen jobbade men det är ju som det är.

Mmm...

dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig...

15 290

Torsdagar brukar innebära en dipp i stegandet eftersom det är en kort arbetsdag, men gårdagen var helt okej! Är det ingen annan där ute med en stegräknare? Hur mycket går ni per dag?
Idag är det fredag och jag känner att dom här bilderna över symboliserar vad jag känner. Jag skulle också vilja snurra och hoppa och bara släppa loss =) Får se hur den här dagen kommer att bli...

Jag är upp tidigare än vanligt, det märks *gäsp* Först på dagordningen står ett möte i Hässelby kvart över nio. Sen får jag stosa mot jobbet, stannar nog till en sväng på coop forum och kanske en sväng i centrum. Eller så går jag till jobbet och lägger mig på en soffa och tar lite stödvila innan jag börjar :P
Ha en bra dag och helg!

RSS 2.0