Nytt soffbord inhandlat

Var på IKEA igår med mamma och Mimmi och köpte ett nytt soffbord hit hem. Det blev inte det bordet vi hade tittat på innan, för vid en närmare inspektion så var det bordet väldigt rangligt och inte så snyggt. Så nu är vi ägare till att soffbord av modellen Stockholm.
 

Regnet det bara öser ner...

 

Ny mobil!

Äntligen har jag gjort slag i saken och skaffat en ny mobiltelefon. Min gamla var verkligen helt värdelös, totalt osmart. Så nu hoppas jag att den här kommer att funka bättre!

Har jobbat min sista dag på fritidsgården

Mmm, nu har jag slutat på fritidsgården som jag har jobbat på i två år. Var ju inte lätt att sluta, men efter att ha jobbat måndag, onsdag och fredag under fyra terminer så orkar jag faktiskt inte mer. Dessutom så kommer jag ju faktiskt att kunna umgås med min man ett par dagar till varje månad :P
 
Kommer att kännas tomt ett tag nu, men jag får gå och hälsa på
 
Annars så skiner solen och det verkar vara lite lagom kyligt ute!

4 grader!

Nu kommer hösten på riktigt!
Men jag fortsätter med sommarbilder jag =) Inser dock hur dålig jag har varit och är på att skriva bildtexter... Så om ni är nyfikna på nån bild så fråga gärna! Så lovar jag att jag nångång ska bli bättre :P
Visst är vi snygga mamma och jag?!
 
 
 

Tårttävling på jobbet

Igår hade vi tårttävling på jobbet. Ungdomarna fick bilda 2 lag och produecera en varsin tårta. Sen så fick alla smaka och rösta!
 
I oktober så ska jag, mamma och en kompis till oss båda går på musikal!
Vi ska gå och se Jesus Christ Superstar. Kan ju utan problem räkna de musikaler jag varit på  mitt liv på en hand. När jag gick i mellanstadiet så var vi med klassen på en uppsättning av Fame. Såg Kristina från Duvemåla med mamma hennes ex och hans familj. Och sist med inte minst så var jag och såg Chess för ett par år sedan. Fick biljetterna gratis samma dag!
Ser fram emot oktober!
 
Annars så längtar jag lite efter att gå ut nu på morgonen. Solen skiner och termometern visar att det är lite kyligt (7grader). Jag har köpt en ny hatt som jag vill använda, men jag tror att det fortfarande är för varmt... Men, snart så är det dags för hattar och mössor igen! =)

Har äntligen tagit mig till blodbussen!

Såg hur den stod så fint parkerad här i centrum redan imorse när jag skulle till jobbet. Och nu innan kvälls jobbet så vågade jag mig faktiskt in! Sen så fick jag ju inte ge blod så här första gången utan svara på ett gäng frågor och lämna 2rör med blodprover. Men om typ en månad när provsvaren kommit så ska jag kunna lämna =)

Har tagit mig allt för många år att få arslet ur, men hoppas att jag kan inspirera nån mer!
http://geblod.nu/
 
Annars så har jag lyckats klämma mig på jobbet idag. Sjuuuukt jobbigt
Är ringfingret på högerhanden som fick sig en törn. Men det har ju svullnat långt in så även de andra fingrarna får problem. Inte roligt!

Mixade bilder :P

Alltså, visst är det lite roligt när man läser den lilla texten ibland. Som på frisersalongen här i centrum som skyltar med att en klippning (bara) kostar 190kr... men det finns ett stort MEN!
Undrar vad dom tar för en klippning av oss vanliga döda som har 8-17 jobb?
 
Blev wok til middag härom kvällen. Använde en färdig
"bas" med basilika och chili. Och det är inte vilken basilika som helst inte, utan helig basilka. Inte illa eller hur!
Gott blev det i alla fall.
 
För ett par helger sedan var mamma mu här och åt kräftor med oss



Mera mat bilder, frukost den här gången
 
*gäsp* tror att det är dags för sängen nu. Har haft det riktigt svårt att komma upp på mornarna...
Natti natt
 
 

Com hem flyttar servrar och utför arbeten

Vilket leder till att man inte har kunnat kolla på tv och haft störningar i nätet och telefonen av och till. Skoj! INTE!!!
Men nu hoppas jag på att dom äntligen är färdiga. Jag har spenderat 10minuter nu på morgonen med att försöka komma på hur jag gör en ny kanalsökning på tv:n. Vi har en sån där modul som man sätter i digitaltvkortet och som sen sätts direkt i tv:n. Väldigt smidigt faktiskt. Men så här på morgonen så är jag inte supersmart så det ville inte alls funka som jag ville. Men, nu så har vi bild igen. Lagom tills jag ska till jobbet typ.
 
Det här blev ju ett otroligt tråkigt inlägg, men det är allt jag har att bjuda på just nu.
Ha en bra dag!

Inspelningskulisser från Star Wars (mitt ute i öknen)





Skulle egentligen gå tillbaks till tandis idag, men ihållande halsont gjorde att jag bokade om tiden till nästa vecka. Men nu är det dags för jobbet!

Onsdag!

 
















Färgar håret...

Sitter i soffan och väntar på att det ska bli dags att skölja ur hennan ur håret. Dricker te, gäspar och slö kollar på tv. Har ont i halsen som inte vill ge med sig och känner mig lite allmänt dålig. Men, det är som det är gott folk!

Ciao!

Oasbyn Chebika

 






















Bilder från Kamelridningen (aka dromedarridning) ;P

 







Jag kan villigt erkänna att jag inte preis var lugn och avspänd. Speciellt jobbigt blev det när jag hamnade en bra bit bredvid alla andra och killen som höll i min dromedar lämnade över snöret till mig och gick iväg för att prata med våran guid som var 20m bort (hon var den enda som var i närheten av mig alls just då). Fatta paniken! Det gick ju så klart bra, och det var en väldigt rolig upplevelse. Välinvesterade pengar. Kostade runt 75kr för en 45-50minuters tur i utkanten av öknen!
 
Nu måste jag iväg till jobbet. Vi har varit lite ont om personal hela veckan så det ska bli skönt med helg!

Snörvel

Idag känner jag snuvig, men har lite svårt att avgöra om det är förkylning eller nån typ av allergi..




Solen skiner idag! Ahhh, vad skönt det känns =)
Ha en bra dag.

Mitt i veckan onsdag, så nu är det snart helg =)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Under utflykten stannade vi till och hälsade på i ett berberhem. I den här regionen så har man grävt ut sina hus i bergen.


Disco dags!

Jobbade hårt i fredags =) Var på disco på en annan gård och skakade mina lurviga....
 
 
 
Jag rörde mig så snabbt att det var omöjligt att få skärpa, eller nått....

Kräftor hos farmor och farfar

Mmm, ikväll ska vi (gubben min är ju faktiskt ledig så han kan följa med!) ut till Tumba, till farmor och farfar för att äta kräftor. Pappa och hans familj och min faster och hennes familj kommer också så det blir söndagsmiddag med storfamiljen.

Igår gjorde jag ingenting mer än att ligga i soffan och tycka lite småsynd om mig själv. Är lite småförkyl och har tandvärk. Ajajaj! Men har en tid till tandläkaren på tisdag kväll så det borde lösa sig. Skulle egentligen ha gått för ett par veckor sedan, men de har bokat av min tid 2 gånger...

Hoppas att ni alla har en trevlig helg!

RSS 2.0