Morsdagslunch på Pallas

Med mamma, mormor och R.
Sen blir det till att handla med pappa inför lillsyrrans student!



Det här med att trycka på fel knapp...

här kommer bilden...



Fika med mamma

Blev fika i Hornstull

Var ju på landet i helgen



Regnade ganska så ordentligt på lördagen men vad gjorde väl det =)

kanske skulle lagt till bilden innan jag tryckte på knappen...



Fick klart godkänt!

Var ju tvungen att testa!


Lunch ute

Idag fick matlådan följa med ut för att bli uppäten!


Blev snabbmat igår




Inte svårare än så!




Att gå till jobbet runt 06 en söndagsmorgon




Utflykt

Nu har jag åkt på tur till Bagarmossen. Åkturen har nu resulterat i att jag är ett gäng hundringar fattigare men en kamera rikare! Toppen med affärer som går smidigt, där varan motsvarar beskrivningen och personen dyker upp =) Nu styr jag kosan mot pappa och sen vidare mot deras fritidshus i Trosa. Möter upp gubben min i Fridhemsplan för han är ju faktiskt ledig så han kan följa med! Blor bara borta en natt eftersom R jobbar imorgon och jag börjar tidigt på fredag.

Årspremiär!




Var tvungen att testa




Middag i centrum






Blev middag i Vällingby i söndags med bästa mamma och gubben!

Frulledax




Verkar inte som R varit så flitig med att ta kort

Men jag får se när han kommer hem. Kan så länge bjuda på bilderna han lagt upp på fejjan. Som ni ser så kanske ett besök hos frisören kanske varit på sin plats... Fast omväxling förnöjer säger man ju :P Han och Makram verkar i alla fall ha det bra i solen
 
Älsklingen tog sig faktiskt iväg till frisören en sväng, men enligt honom själv så trimmade han håret lite bara. Men har man bara tillräckligt  mycket gele så märks det knappt att håret är så stort
 
Nu är han snart hemma i alla fall. Jag längtar till augusti när vi kan åka ner båda två!
 

snörvel och host

Känner mig inte alls pigg idag. Ont i huvud, hals och kropp. Täppt i bihålorna och känner mig allmänt off. Har i och för sig haft ett par helvetes dagar på jobbet så jag är inte förvånad... Planen är inflyttningsfest (långt efter inflyttning) hos Lina och Peter ikväll, men som det känns just nu så är jag tveksam.
Älsklingen kommer äntligen hem från Tunisien snart, Planet ska landa på Arlanda vid tre, längtar! Ska nog sova lite midda nu och se om jag inte mår lite bättre sen =)

God morgon

Klockan är 06:19 och jag sitter på tunnelbanan påväg till jobbet. Var rumt en månad sen jag hade ett tidigt pass men det gick över förväntan att somna och vakna i tid. Men det var lite tur att jag vaknade till ordentligt för jag tänkte lite fel när jag ställde larmen igår. Nu är jag klar med mina utbildningspass så nu börjar det på riktigt, även om det finns mycket kvar att lära!
Hoppas att ni alla hade en trevlig valborg och får en toppen 1:a maj.

RSS 2.0