Bilder...

Jag har massa bilder och jag vill lägga upp bilder...man jag vet inte vilka jag ska välja *suck* vilka i-landsproblem man kan ha. Jaja, jag gör ett försök med att välja lite bilder från landet...
*Gäsp* Sov dags tror jag.  Har sovmorgon och börjar inte förrens halv tio, men gäller att gå och lägga sig innan tröttheten går över...
Natti natt
/A

Kommentarer
Postat av: rzigui

Fina bilder Anna....härlig sommar på landet med gott grillat!!!



Lycka till med intervjun och R:s jobb !!!



Lotta

2010-08-11 @ 22:55:21
URL: http://rzigui.blogg.se/
Postat av: lisa

tack för ditt svar. det var roligt att läsa. jag tycker det är skönt att prata med och roligt och intressant med för den delen med personer som går igenom samma sak som en själv. höra om roligheter, problem som uppstått osv. det är skönt att veta att man inte är ensam.



nej jag fastar inte under ramadan, däremot försöker jag tillaga tunisiska/kerkennah maträtter som han kan se fram emot då han bryter fastan. men det är ganska svårt.



nizar kom hit 20091001, så han har varit här i snart ett år, men han hade ju varit här innan, det var så vi träffades. lång historia. han har också uppehållstillstånd i 2 år, men vi är inte gifta, vet du om man får permanent uppehållstillstånd efter två år även fast man inte är gift? hmm, borde kolla upp det.



vilka fina bilder du tar, syns att fotografering är en passion.. :) jag har också fotat från tunisien, men inte alls så mycket. var så roligt att kolla igenom dina bilder, speciellt från bröllopet. får mej att fundera inför framtiden.



har du semester eller är du sjukledig? hoppas det blir bättre. vad gör ni annars? jobbar r? hur bor ni? oj, massa frågor igen, får kanske ta och kolla igenom bloggen bättre.. :)



hoppas ni får upp gammelgäddan snart.. :P kram kram

2010-08-12 @ 16:33:25
URL: http://lovelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0