Hämtat ut visumet!

Nu ska det inte finnas några hinder kvar! R har hämtat ut sitt pass med visumet i. Och biljetten ska vara köpt så på lördag klockan 15:30 ska min älskling landa på Arlanda =)
Jag fick ett svar från kvinnan som jobbar på svenska konsulatet i Sousse angående pris och tid för visum. Hon sa att finska ambasaden går ut med att det tar 1-2 veckor att få ett schengenvisum men att det inte ska kosta något när man visar upp sitt personbevis där äktenskapet är registrerat inför tunisisk myndighet. Men eftersom R inte fick något kvitto så kommer han knappats att få tillbaks de 116 TDK som han var tvungen att betala. Men det är ett litet pris att betala bara han kommer hit.

Jippi!

/A

Kommentarer
Postat av: elin

hej det är verkligen kul att han snart kommer, är glad för din skull de är en sån härlig känsla.saker och ting löser sig här art efter vi har haft det lite jobbigt men de blir nog bra i slut änden. =) den här årstiden är lite tråkig men den är samtidigt super mysigt. precis som du sa med alla belysningar o sånt. vi får pengar nästa vecka och vi har pratat om att ta en tur till stockholm o kolla lite i affärer och så, om vi åker dit kanske vi skulle kunna träffas på en fika? ha det så bra kram elin

2009-11-20 @ 08:27:21
URL: http://elinadamhatem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0